Allegretto's Labradoodle
hund hund hund hund hund  

Planerade kullar

Kullen Milla 2024
Det vi kan säga idag är att kullen beräknas vara leveransklar i september / oktober 2024. Allegretto's Frigg (Milla) är utsedd till avelstik. Avelshanen är utsedd, han heter Alfons. Fyll i en intresseanmälan om du är intresserad.

Presentation av avelshundarna

Allegretto's Frigg (Milla)
Milla bor hos fodervärd tjugo minuter utanför Oskarshamn. Hon har en otroligt mjuk och fin ullpäls, varma ögon och en social mentalitet som älskar att få sitta i knät. Vi ser väldigt mycket fram emot att välja rätt hane för Milla och att få följa hennes valpar. De kan helt enkelt inte bli annat än magiska! I personlighet är Milla väldigt lik sin mamma Nessa. Lojal, följsam och otroligt kelig. Framåt och nyfiken. Milla väger 22 kg.

Mor: Allegretto's Finesse (Nessa)
Far: Höjdpunktens Smaragd (Zola)
Född: 2 januari 2022
TestUtfall
HDA
ED0
Ögonlysning(Kommer)
Degenerative MyelopathyClear
Exercise-Induced CollapseClear
Progressive Retinal AtrophyClear
Progressive Rod-Cone DegenerationClear
Von Willebrand Disease IClear
GenotypF/F

Brummas Blåklint (Alfons)
Jag fick möjligheten att göra ett byte! En av mina tikar mot en av Brummas labradoodles hanar, kunde jag motstå detta? Såklart inte! Lilla Alfons bor nu hos en fodervärdsfamilj i Oskarshamn och vi kommer följa hans utveckling på nära håll. Hans husse är nämligen jobbarkompis med min mamma, helt perfekt! Alfons förväntas bli av medium storlek och väger 15 kg. Vi hoppas och tror att han ska gå igenom sina hälsotester kring 1 års ålder och att få bli pappa till valparna hos oss på Allegretto's.

Mamma Nina är skolhund till vardags och pappa Milton är under utbildning till vårdhund. Vi har därför höga förväntningar på Alfons mentalitet. Pälsen är öppen, lockig och fällfri (fleece).

Mor: Brummas Pralin (Nina)
Far: Oxiekullars Rex (Milton)
Född: 19 maj 2023
Färg: Brun abstrakt
TestUtfall
HD(Kommer)
ED(Kommer)
Ögonlysning(Kommer)
Degenerative MyelopathyClear
Exercise-Induced CollapseClear
Progressive Retinal AtrophyClear
Progressive Rod-Cone DegenerationClear
Von Willebrand Disease IClear
GenotypF/F

Vad vi förväntar oss av kullen

Vi förväntar oss att valparna blir medium och kommer väga någonstans 15-20 kg.
(Mer info kommer)

Pris och vad som ingår

Pris för en valp ur denna kull är 45 000 kr inklusive moms. Vid leverans är valpen veterinärbesiktigad, avmaskad, vaccinerad och chipmärkt. Föräldrarna till valparna är alltid hälsotestade i form av höft-och armbågsröntgen, DNA-testad för flertalet sjukdomar samt ögonlysta. På så sätt ges valparna de bästa förutsättningarna. Det medföljer också ett startkit med; sele och koppel för första tiden, leksak, filt som luktar mamma och syskon, en handbok skriven av mig med mina tankar och bästa tips, stamtavla, registreringsbevis från Svenska Labradoodleklubben och bajspåsar. Hunden kommer vara dolda-felförsäkrad i tre år från leveransdag.

Senast uppdaterad 2024-02-27. Kullen uppdateras löpande.


Glöm inte att besöka oss på Instagram där jag kommer att lägga upp mycket foton och videor på valparna.
Svenska Labradoodleklubben WALA Allegretto's Labradoodle Accredited Logo 2023

Vi är anslutna uppfödare till Svenska Labradoodleklubben och det internationella nätverket Worldwide Australian Labradoodle Association, WALA.

NY BESÖKARE ONLINE